Csáki Vendégház

Szováta, Maros megye, Erdély
Ár: 110 LEJ
Kapcsolat: 0036-70-2095799

Részletek

Ár: 110 lej / 2 ágyas szoba / éj
Férőhelyek 19
Hálószoba 6
2 ágyas szoba: 1
3 ágyas szoba: 3
4 ágyas szoba: 2
Jellemzők: Parkoló, Játszótér, Kerti grillező, Túraútvonal, Fürdő, Gyógyfürdő
Felszereltség: Műholdas/Kábel TV, Internet/WIFI, Erkély/Terasz

Helység

Szováta, Maros megye, Erdély

Leírás

Csáki Vendégház, Szováta


A Csáki Vendégház Szovátán található, a központtól 0,5 kilométerre, az Európában egyedülálló heliotermikus Medve-tótól 1,9 Km.-re. A Csáki Vendégház 6 szobájában 19 fő elszállásolására van lehetőség. 1 kétágyas, 3 háromágyas és 2 négyágyas szobával rendelkezik. A Csáki Vendégház valamennyi szobájában van ingyenes WIFI-Internet, műholdas TV és zuhanyzós fürdőszoba. A panzió nagy kerttel, terasszal és grillezési lehetőséggel várja a vendégeket. A szálláshely vendégei számára díjmentes parkolási lehetőséget biztosítanak a Panzió udvarán.

Szállás-árak:

2 ágyas szoba: 110 lej/szoba/éj
3 ágyas szobák: 140 lej/szoba/éj
4 ágyas szobák: 160 lej/szoba/éj

A Csáki Vendégháznál nem biztosítanak étkezést, de a vendégek rendelkezésére áll egy felszerelt konyha és étkező, illetve a környéken számos étterem és falatozó található.

Szováta turisztikai és gyógyfürdő-központ:
Szovátafürdőn a sós vizű Medve-tó és az üdülőtelep mikroklímája ideális környezet biztosít különböző izom- és csont betegségek (pl. reuma), nőgyógyászati problémák, hormonális rendellenességek kezeléséhez. A kiváló hegyvidéki, sós levegő légúti megbetegedések, allergiás légúti betegségek, asztmás panaszok enyhítésére ideális. Természeti látványosságai mellett gyógyászati célból is többezer vendég keresi fel a Görgényi havasok lábánál, 500 m-es magasságban fekvő gyógy- és üdülővárost.

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom