Szálláshely vagy település:
Biharfüredi szállások
Sípálya szállások

Az erdelybe.hu és a szallas-erdely.hu szállásajánló weboldalainkon igyekszünk átfogó képet nyújtani Erdély és az Erdélyi-szigethegység legjobb szálláshelyeiről. Az elmúlt 12 évben többezer magyarországi vendégünk foglalt szállást oldalainkon keresztül Erdélyben és reményeink szerint a jövőben még több érdeklődőhöz eljut majd Erdélyt és az erdélyi szállásokat népszerűsítő ingyenes oldalunk.

Ne lepődjön meg, ha itt nem fog többszáz panziót találni. Mi nem a mennyiségre törekszünk. Célunk, hogy Erdély és az Erdélyi-szigethegység különböző turisztikai térségeiből a legjobb 4-5 helyi panziót mutassuk be Önnek. Kizárólag olyanokat, amelyekről saját tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy kifogástalan szolgáltatásokkal várják vendégeiket.
Ezekről az erdélyi szálláshelyekről találhat részletes információkat honlapunkon, a szolgáltatások részletes megjelölésével, valamint nagy fotókkal – hogy könnyebb legyen választani közülük. Panzióink egy részét román anyanyelvű szállásadók üzemeltetik. A legtöbb helyen angolul, németül vagy franciául beszél a szállásadó. Velük az oldalukon feltüntetett nyelven veheti fel a kapcsolatot.

Rengeteg weboldalon találkozhat automatizált/anonim szállásfoglalással, de mi a mennyiséggel szemben a minőségre, a személyes kapcsolatra és a bizalomra helyezzük a hangsúlyt. Az erdelybe.hu-n nem véletlenül nincs automatikus/gépi szállásfoglalás. A vendég nálunk csak előzetes egyeztetés után foglalhatja le szállását.

Az oldalainkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Minden esetben kérjen aktuális árat a szálláshely adatlapján megadott elérhetőségeken!

Látogassa meg a szallas-erdely.hu oldalunkat is az alábbi linkeken:

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom