1. Mert az erdelybe.hu NEM automatizált, személytelen szállásfoglaló weboldal. Mi személyesen (telefonon és e-mailben) napi szinten tartjuk a kapcsolatot a szállásadóinkkal. Nem kell kétségek közt várnia, hogy a foglalása célba ért-e. A foglalásokat személyes egyeztetés alapján (telefonon és email-ben) intézzük mindkét irányban.
  2. Mert Önnek ez nem kerül semmibe. Ön az oldalunkon megjelenő (recepciós) árat fizeti, akkor is ha közvetlenül a szálláshelynél foglal, akkor is ha mi segítünk a foglalásban.
  3. Mert mi naprakész információval szolgálunk a térségekről. Személyesen ismerjük Erdélyt, a szállásadókat és a szálláshelyeket.
  4. Mert a román anyanyelvű szállásadókkal is mi tartjuk a kapcsolatot, intézzük az előfoglalást (a foglalót magyarországi számlára fizetheti - amiről vouchert állítunk ki).
  5. Mert Magyarországon, magyarországi helyi tarifáért hívhat minket és szükség esetén visszahívjuk!

Nem szeretne személytelen, automatizált szállásfoglalást? Információra van szüksége, kérdése van?
Jó helyen jár!

Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le szálláshelyét Erdélyben egy telefonhívással vagy e-mailben: www.erdelybe.hu
Erdélyben az utóbbi évtizedekben gombamód nőttek a legújabb, de minőségileg sokféle szállodák, panziók, vendégházak. Vannak köztük, elegáns hotelek, családias panziók, egyszerűbb vendégházak bakancsos túrákhoz. Mi igyekszünk minden térségből és minden kategóriából a legjobbat kiválasztani Önnek!

Kérdése van? - Hívjon minket:

0036-70-2095799

0036-70-5934757

Rafting, kayaking és via ferrata az Erdélyi-szigethegységben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom