Máramaros megyei szálláshelyek

Larisa PanzióLarisa Panzió
Aknasugatag80 LEJ
Marinela PanzióMarinela Panzió ...
Máramarossziget90 LEJ
Ioana PanzióIoana Panzió
Borsa90 LEJ
Maria PanzióMaria Panzió
Borsafüred90 LEJ
Hotel CerbulHotel Cerbul
Borsafüred100 LEJ
Hotel PaltinisHotel Paltinis
Borsafüred120 LEJ
Crystal PanzióCrystal Panzió
Aknasugatag80 LEJ
Attila VendégházAttila Vendéghá ...
Aknasugatag80 LEJ

A Máramarosi táj egyik meghatározó látványossága a Keleti-Kárpátok 2303 méterre magasodó csúcsa és annak meredek gerince. Az alföld felől érkezőt először az egyre változatosabb domborzat és a hatalmas erdőségek nyűgözik le. A hullámzó táj fokozatosan éri el az alig ezer méteren fekvő Borsa városát, hogy onnan hirtelen vonzza a magasba a tekintetet a 2303 méteres Nagy-Pietrosz felé. A Szatmárnémeti-Máramarossziget-Borsa főútvonal csodálatos, új aszfaltján csak arra kell vigyázni, hogy az egymást követő falvakban ne lépjük át a sebességhatárt (a közúti vétségeket szigorúan büntetik). A felejthetetlen táj mellett a máramarosi fatemplomok, a szaploncai vidám-temető vagy Európa egyetlen működő keskeny-nyomtávú vasútja, a "Mocanita" mindenképp kihagyhatatlan látványosságok a Máramarosba érkezőnek.

 

 

Máramaros megyei szálláshelyet keres?

Hívjon minket - magyarországi, helyi tarifáért - és megkeressük az Önnek legjobb Máramaros megyei szálláshelyet: 0036-70-2095799

 


 

Erdélyi szállás-kereső

Rafting, kayaking és via ferrata az Erdélyi-szigethegységben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom