Kovászna megyei szálláshelyek

Colt de RaiColt de Rai
Kovászna100 LEJ
Kiss PanzióKiss Panzió
Sepsiszentkirály20 EUR

Székelyföldi szálláshelyek

Kovászna megyei szállások

Kovászna megye (Județul Covasna) Erdély és a Kárpát-medence legkeletebbre lévő megyéje. Keleten Bákó, Vrancea, Buzau megye határolja. Északon Hargita megyével, nyugaton és délen Brassóval szomszédos. Kovászna megye székhelye Sepsiszentgyörgy. Kovászna megye kiemelt hegyvidéki látnivalói a Háromszéki-havasokban és a Nemere hegységben találhatóak. Kovászna megyében jellegzetes székelyföldi szállásokat találhat.

Kovászna megyei szálláshelyet keres?

Hívjon minket - magyarországi, helyi tarifáért - és megkeressük az Önnek legjobb Kovászna megyei szálláshelyet: 0036-70-2095799

Szálláshelyek Erdélyben

Hova utazzak? Erdélybe.hu!

Az erdelybe.hu oldalain erdélyi hotelek, panziók, vendégházak valamint erdélyi kulcsosházak találhatóak. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az erdélyi hegyvidéki szálláshelyekre. Válogatott erdélyi szálláshelyeket mutatunk be Önnek, hogy könnyebb legyen választani közülük. Célunk, hogy Erdély különböző turisztikai térségeiből csak a legjobb panziókat, hoteleket és vendégházakat tegyük közzé. Mi valamennyi szálláshelyet és szállásadót személyes ismerjük, ezért bátran kérdezhet tőlünk a szállásokról a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken. Erdélyi szállásaink kínálatát folyamatosan bővítjük.

Erdélyi szállás-kereső

Rafting, kayaking és via ferrata az Erdélyi-szigethegységben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom