Bihar hegység - Erdélyi turisztikai térségek

Anett PanzióAnett Panzió
Boga50 LEJ
Liliacul (Denevér) VillaLiliacul (Denev ...
Biharfüred1 250 LEJ
Izvorul Minunilor VillákIzvorul Minunil ...
Biharfüred355 LEJ
Iadolina HotelIadolina Hotel
Biharfüred200 LEJ
Bradet PanzióBradet Panzió
Pádis40 LEJ
Apuseni PanzióApuseni Panzió
Boga50 LEJ
Sebisel PanzióSebisel Panzió
Boga40 LEJ
Medvék HázaMedvék Háza
Biharfenyves50 LEJ
Popasul UrsilorPopasul Ursilor
Kiskoh35 LEJ
Dolvas PanzióDolvas Panzió
Boga40 LEJ

Erdély több nagy turisztikai térségre osztható. Oldalainkon a főbb erdélyi turisztikai térségek szálláshelyeit találhatja.
Az erdélyi szálláshelyeink listáját folyamatosan bővítjük, de nem célunk az, hogy minden térségből, minden szálláshelyet megjelenítsünk. Igyekszünk minden térségből a legjobb szolgáltatásokat nyújtó, megbízható szálláshelyeket közzé tenni.

Ha szeretné felhívni a figyelmünket egy Ön által ismert, kiváló erdélyi szálláshelyre, kérjük jelezze az Írjon nekünk menüpontunkon keresztül.

Bihar hegység és az Erdélyi-szigethegység

A Bihar-hegység és az Erdélyi-szigethegység egy része Bihar megyében található. Ez a hegyvidék a Magyarországhoz legközelebb eső romániai karsztvidék és turisztikai térség. Az erdélyi-szigethegység központi része, Pádis - a magyar-román határtól 100 Km.-re elérhető.
A Bihar-hegységben, az Erdélyi-szigethegységben valamint Pádis térségében található szállásaink találhatóak meg fentebbi szállás kínálatunkban.

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom