Kinek készült az erdelybe.hu?
Mindazoknak, akik Erdélybe kívánnak utazni, valamint az erdélyi vendéglátással foglalkozó vállalkozóknak.
 
Hogyan használhatom a honlapot?
Az erdelybe.hu honlapon minden szálláshely saját adatlappal rendelkezik. A főoldalon a szálláshely nevére vagy nyitóképére kattintva érheti el a szálláshely saját adatlapját – fotókkal, elérhetőségekkel, térképadatokkal. Az adott szállásadót csak a saját „adatlapján", csak az általa megadott elérhetõségeken (telefon, e-mail, weboldal) keresztül érheti el.
 
Szálláskereső, érdeklődőként kell-e fizetnem a honlap szolgáltatásaiért?
Nem.
 
Hogyan foglalhatok szállást?
Az erdelybe.hu oldalon a szállásfoglalás elõzetes kapcsolatfelvétellel történik a szállásadó által megadott elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám) révén. A szállásfoglalás kizárólag a szálláskeresõ és a szállásadó közös megegyezésén alapul.

(A honlapon feltüntetett árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az oldalainkon feltüntetett árakat a szállásadó bocsátotta a rendelkezésünkre. Ha azóta változtak és erről a szállásadó minket nem értesített - ezért mi felelősséget nem vállalhatunk. Az oldalainkon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek - ezért az árakról minden esetben egyeztessen a szállásadóval, indulás előtt.)

Miért nem kaptam választ a szállásadóhoz intézett levelemre?
E mögött nem feltétlenül hanyagság vagy érdektelenség áll. Gyakran megtörténik, hogy a szállásadó nem naponta, hanem többnaponta, esetleg hetente olvassa el leveleit. Ha Ön nem kap választ 24 órán belül a szállásadótól – kérjük – érdeklődjön a szálláshely adatlapján - a Kapcsolat a szállásadóval - mezőben feltüntetett telefonszámon.

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom