Krókusz Kulcsosház Boga

Boga, Bihar megye, Erdély
Ár: 200 EUR
Kapcsolat: 0036-30-5158290

Részletek

Ár: 200 euro/a teljes ház/éj
Férőhelyek 18
Hálószoba 5
Fürdőszoba 5
2 ágyas szoba: 1
4 ágyas szoba: 4
Jellemzők: Parkoló, Kerti grillező, Túraútvonal
Felszereltség: Erkély/Terasz, Szauna, Konyha-használat

Helység

Boga, Bihar megye, Erdély

Leírás

Krókusz kulcsosház - Boga


A Kulcsosháznak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarja meg.
A közel 300 m2-es vendégház rendezett, parkosított 900m2-es zárt udvarban fekszik a hegy lábánál, Boga üdülőfalu szívében, de mégis egy kicsit elszeparáltan. Szomszédságban turisztikailag felkapott időszakban bolt működik, alapvető élelmiszerekkel ellátva (Csíki sör, stb). A sziklák árnyékában meghúzódó kétszintes faház székely ácsok keze munkája, mely teljes egészében fából készült a maga sajátos, egyedi hangulatában és a székelyektől már megszokott kiváló minőségben.

Az alsó szinten egy tágas amerikai konyhás nappali (DIGI TV-vel és billiárd asztallal), étkező akár 18 főre, egy fürdőszoba és egy 6 fős szauna helyezkedik el, míg az emeleten egy fürdőszoba, két 4 ágyas szoba, egy kétágyas, egy galériás 4 személyes gyermekkuckó, valamint egy saját fürdőszobás VIP kétágyas szoba található (külön DIGI beltérivel ellátva).

Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. Törülköző és papucs használata kötelező! Ezeket nem biztosítunk, kérjük hozzanak magukkal!

Előkészített és felvágott fa áll a vendégeink rendelkezésére. Érkezéskor a szállás elő van készítve a vendégek fogadására. Eltávozás után a gondnok mindennemű takarítási munkát elvégez!
Minden szobában van TV, de azok inkább csak DVD lemezről, vagy pen drive-ról való filmezésre, mesenézésre hivatottak. A tágas nappalinak köszönhetően a ház kiválóan alkalmas céges tréningek, találkozók lebonyolítására (projektort külön kérésre tudunk biztosítani). Kívül kapott helyett a bármely évszakban használható, fűthető székely dézsa (mely egyben a szauna merülő dézsája is), valamint a fedett terasz, ahol grillezni és étkezni is lehet, az arra vágyóknak. Az udvaron továbbá szalonna sütési lehetőség is adott, a fa biztosítva van hozzá.
Az udvarra két kapun biztosított a kocsival való beparkolás. A ház maga alapvetően önellátó, azaz télen a fával való kazánfűtést, valamint a dézsa felfűtését a vendégsereg által kinevezett fűtő-mesternek, míg a szauna beüzemelését az ugyancsak kinevezett ún. szauna mesternek kell magára vállalnia.

A hálózati víz emberi fogyasztásra alkalmas, a világítás vezetékes áramról (220 volt) történik.
Tekintettel arra, hogy a környéken nincs, vagy nehezen elérhetőek a mobil hálózatok, így a kommunikáció korlátozott, kérjük erről tájékoztassák előre családtagjaikat!
A szállást érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, míg távozás napján legkésőbb 12.00 óráig kell átadni takarításra. Téli időszakban a minimum foglalható éjszaka 4, egyéb időszakban 3 éjszaka. A 2 éjszakás hétvégi foglalás felára (csakis fűtési szezonon kívül) +40 euró.

Egyéb szolgáltatások:

szauna egyszeri használat 20 euró,
fűthető székely dézsa 20 euró/nap,
Előzetes egyeztetés alapján!

Szállás árak:

A teljes kulcsosház: 200 euró/éj (max. 18 fő részére)

Étkezés árak:

Vacsora: 25 lei/fő
Ebéd: 25 lei/fő
Előzetes egyeztetés alapján

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom