Kolozs megyei szálláshelyek

Zori de zi és Apus de soare PanziókZori de zi és A ...
Jósikafalva45 EUR
Tiver HotelTiver Hotel
Aranyosgyéres15 EUR
Edy PanzióEdy Panzió
Torda155 LEJ
Daiana PanzióDaiana Panzió
Torda80 LEJ
Ana és Irina PanzióAna és Irina Pa ...
Jósikafalva110 LEJ
Hunter CastleHunter Castle
Torda260 LEJ
Körös VendégházKörös Vendégház ...
Körösfő110 LEJ
L&D HostelL&D Hostel
Torda80 LEJ
Vila ValsVila Vals
Jósikafalva35 EUR
Heltai PanzióHeltai Panzió
Kolozsvár100 LEJ

 

Hova utazzak? Erdélybe.hu!

Az erdelybe.hu oldalain erdélyi hotelek, panziók, vendégházak valamint erdélyi kulcsosházak találhatóak. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az erdélyi hegyvidéki szálláshelyekre. Válogatott erdélyi szálláshelyeket mutatunk be Önnek, hogy könnyebb legyen választani közülük. Célunk, hogy Erdély különböző turisztikai térségeiből csak a legjobb panziókat, hoteleket és vendégházakat tegyük közzé. Mi valamennyi szálláshelyet és szállásadót személyes ismerjük, ezért bátran kérdezhet tőlünk a szállásokról a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken. Erdélyi szállásaink kínálatát folyamatosan bővítjük.

Szálláshelyek az Erdélyi-szigethegységben, szálláshelyek a pádisi karsztvidéken!

A román-magyar határtól csupán 100 km.-re, az Erdélyi-szigethegység közepén, Pádison is találhat szállást az erdelybe.hu-n. Ha további információkat szeretne a pádisi karsztfennsíkról keresse fel www.padis.hu lapunkat is. Ha megtetszett valamelyik térség Erdélyben vagy a Partiumban foglaljon szállást oldalainkon keresztül! Az erdélyi szálláshelyek kiválasztásánál személyes tapasztalataink és helyismeretünk alapján döntünk.

Szállásfoglalás az erdélyi szálláshelyeken

Az erdelybe.hu kizárólag erdélyi szálláshelyek közvetítésével foglalkozik, erdélyi utazás szervezésével nem. Lapunk web-es felületet biztosít az erdélyi szálláshelyeknek, erdélyi szállásadóknak. A szállásfoglaló hozzánk fordul és mi segítünk a szállás lefoglalásában. Néhány szálláshelynél közvetlenül a szállásadó telefonszáma szerepel. Ilyen esetekben a szállásfoglalás a szállásadó és a szállásfoglaló közös megegyezésén alapul és az erdelybe.hu semmilyen felelősséget nem vállal a foglalás részleteivel kapcsolatban. Az erdelybe.hu nem ad lehetőséget automatikus vagy gépi szállásfoglalásra, a foglalás a két fél között (szállásfoglaló és szállásadó) történő személyes megegyezésen alapul, amelyben az erdelybe.hu közvetítőként vesz részt.
Az oldalainkon feltüntetett árak kizárólag tájékoztató jellegűek! A lapunkon feltüntetett erdélyi szállás- és étkezési árakat minden esetben az erdélyi szállás tulajdonosa bocsátotta a rendelkezésünkre. Az árakat folyamatosan frissítjük, de a szállásadó által elmulasztott adatközlésből fakadó kárért nem vállalunk felelősséget.

Erdélyi szállás-kereső

Rafting, kayaking és via ferrata az Erdélyi-szigethegységben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom