Szálláshely vagy település:
erdélyi-szigethegység
perla012
Püspökfürdő
230 LEJ
kaliba-haz001
Szentegyháza
70 LEJ
gradia002
Vársonkolyos
150 LEJ
melinda001
Jád völgye
3 000 HUF
vila-dende01
Menyháza
110 LEJ
dallas-menedekhaz01
Menyháza
80 LEJ
cabana-suciu001
Havasrekettye
90 LEJ
sun-reno030
Herkulesfürdő
200 LEJ
casa-natura018
Herkulesfürdő
160 LEJ
ioana-panzio04
Borsa
90 LEJ
heltai-panzio12
Kolozsvár
100 LEJ
viladutu008
Gyulafehérvár
242 LEJ
hotel-parc001
Menyháza
150 LEJ
lucian-panzio04
Jádremete
110 LEJ
edy-panzio0001
Torda
155 LEJ

Lacul Linistit Panzió

Kutyabarát erdélyi szállás
lacul-linistit35
Menyháza
80 LEJ
alexia-panzio03
Harangmező
60 LEJ
daiana-panzio01
Torda
80 LEJ
hotel-paltinis24
Borsafüred
120 LEJ
maria-panzio08
Borsafüred
90 LEJ

Erdélyi szállás-kereső

Rafting, kayaking és via ferrata az Erdélyi-szigethegységben

Szálláshelyek Erdélyben

Hova utazzak? Erdélybe.hu!

Az erdelybe.hu oldalain erdélyi hotelek, panziók, vendégházak valamint erdélyi kulcsosházak találhatóak. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az erdélyi hegyvidéki szálláshelyekre. Válogatott erdélyi szálláshelyeket mutatunk be Önnek, hogy könnyebb legyen választani közülük. Célunk, hogy Erdély különböző turisztikai térségeiből csak a legjobb panziókat, hoteleket és vendégházakat tegyük közzé. A lapunkon megjelenő erdélyi szálláshelyeket személyes ismerjük, ezért bátran kérdezhet tőlünk a szállásokról a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken. Erdélyi szállásaink kínálatát folyamatosan bővítjük.

Szálláshelyek az Erdélyi-szigethegységben, szálláshelyek a Pádis fennsíkon!

A román-magyar határtól csupán 100 km.-re, az Erdélyi-szigethegység közepén, Pádison is találhat szállást az erdelybe.hu-n. Ha további információkat szeretne a pádisi karsztfennsíkról keresse fel www.padis.hu lapunkat is. Ha megtetszett valamelyik térség Erdélyben vagy a Partiumban foglaljon szállást oldalainkon keresztül! Az erdélyi szálláshelyek kiválasztásánál személyes tapasztalataink és helyismeretünk alapján döntünk.

Szállásfoglalás az erdélyi szálláshelyeken

Az erdelybe.hu nem foglalkozik szállásközvetítéssel és erdélyi utazás szervezésével. Lapunk kizárólag web-es felületet biztosít az erdélyi szálláshelyeknek, erdélyi szállásadóknak. A szállásfoglaló közvetlenül a szállásadóhoz fordulhat, és személyesen (telefonon vagy e-mailben) foglalhatja le a szálláshelyet. (Azon szálláshelyeknél, melyeknél a tulajdonos nem beszél magyarul, a mi elérhetőségeink szerepelnek. Örömmel segítünk a tolmácsolásban.) Az erdelybe.hu nem ad lehetőséget automatikus vagy gépi szállásfoglalásra. Az erdélyi szálláshelyeken történő foglalás a szállásfoglaló és szállásadó közötti megegyezésen alapul, amelyben az erdelybe.hu közvetítőként vesz részt.
Az oldalainkon feltüntetett árak kizárólag tájékoztató jellegűek! A lapunkon feltüntetett erdélyi szállás- és étkezési árakat minden esetben az erdélyi szállás tulajdonosa bocsátotta a rendelkezésünkre. Az árakat folyamatosan frissítjük, de a szállásadó által elmulasztott adatközlésből fakadó kárért nem vállalunk felelősséget.

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom