Posticum Vendégház

Nagyvárad, Bihar megye, Erdély
Ár: 25 EUR
Kapcsolat: 0036-70-2095799

Részletek

Ár: Részletes árak a leírásban
Férőhelyek 83
Hálószoba 29
Fürdőszoba 28
Jellemzők: Étterem
Felszereltség: Műholdas/Kábel TV, Internet/WIFI, Erkély/Terasz

Helység

Nagyvárad, Bihar megye, Erdély

Leírás

Posticum Vendégház - Nagyvárad


A Posticum Vendégház nem csupán egy kiváló szálláshely Nagyvárad történelmi központjától karnyújtásnyira, hanem kulturális, ifjúsági és pasztorációs központ is egyben. Csodálatos architektúrájú konferenciateremmel, rendezvényteremmel és hangulatos étteremmel rendelkezik, csendes, kertvárosi környezetben, mégis Nagyvárad városközpontjához közel. A pihenni és kikapcsolódni vágyóknak iskolai- és diákcsoportoknak, egyesületeknek ideális szálláshelyet kínál saját étteremmel, mindeközben ideális kiindulópont azoknak, akik szeretnék megismerni az ezeréves Nagyvárad történelmi értékeit és a város környékének látnivalóit.

A Posticum Kulturális Központ Vendégházában húsz 1- 4 ágyas szoba, valamint egy 25 férőhelyes diákszálló van. A vendégház befogadóképessége összesen 83 férőhely. A 2 ágyas szobákban az ágyak igény szerint összetolhatók franciaágynak, vagy külön is használhatóak. A Posticum kulturális központ egy új vendégház-épülettel is bővült, amelyben további 6 szoba és 2 apartman áll a vendégek rendelkezésére.
A Posticum Kulturális Központ Kápolnája ökumenikus jellegű. Az épület alagsorában tibeti-keresztény hangulatot árasztó teaház várja a betérőket. Az épületegyüttes dús növényzetű udvarában teraszt alakítottak ki.
Az 'Étterem a szerzeteshez' a Posticum szellemiségének megfelelően, szerzetesi egyszerűségű biomenüket is kínál, ezen kívül gazdag választékot nyújt a különböző népek konyháiból, valamint a korokon átívelő gasztronómiából válogatva a barokk, reneszánsz, és a középkori konyha korabeli ételeiből, mindezt egyesítve a modern környezettel.

A Kulturális központ szálláshelye 20 szobával rendelkezik 2 emeleten (emeletenként 10-10 szoba)
2 db. egyágyas szoba
18 db. kétágyas szoba, amelyek igény szerint 3 és 4 ágyas szobává alakíthatóak
- 8 db. 3 ágyas szoba (franciaágy és egyszemélyes ágy)
- 8 db. 3 külön ágyas szoba (igény szerint itt is összetolható két egyszemélyes ágy)
- 4 db. 4 ágyas szoba (ideálisak kétgyermekes családok, szemináriumok, diákok részére.

Szállás-árak:

1 fő/szoba/éjszaka 25 EUR
2 fő/szoba/éjszaka 40 EUR
3 fő/szoba/éjszaka 45 EUR
4 fő/szoba/éjszaka 48 EUR
(Az árak tartalmazzák a reggelit is)
A diákszállás ára: 5 EUR/fő/éjszaka.
Kérésre reggelit is biztosítunk: személyenként 2 euróért.

Kisállat bevihető: NEM.

A Posticum egy új épületrésszel is rendelkezik, amelyben további 6 szoba és 2 apartman kapott helyet. Az új épületben lévő szobák 140 cm széles franciaággyal és 1 egyszemélyes ággyal rendelkeznek. Az apartmanok pedig előszobával, fürdőszobával és két különálló szobával rendelkeznek (1 szobában franciaágy, 1 szobában egyszemélyes ágy található)

Csoportok számára személyre szabott árakat adunk. Az árakért érdeklődjön: 0036-70-2095799

Bejelentkezés: 16 és 22 óra között.
Kijelentkezés: 10 óráig.
Reggeli 7-9.30


Látnivalók: Nagyvárad városközpontja és a város környéke:
A vendégháztól gyalogszerrel is könnyen megközelíthető a szecessziós városközpont és a többek között Szent László sírját is őrző vár, kissé távolabb pedig a barokk püspöki palota, a római katolikus székesegyház és a Kanonok-sor. A Posticumtól néhány kilométerre terül el a már Janus Pannonius által megénekelt gyógyvízéről híres Felix-fürdő, valamint a Püspök-fürdő (Május 1 fürdő), ahol az Európában egyedülálló tündérrózsa tenyészik.

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom