Colt de Rai

Kovászna, Kovászna megye, Erdély
Ár: 100 LEJ
Kapcsolat: 0036-70-2095799

Részletek

Ár: 100 lej / szoba (2 fő részére)
Férőhelyek 20
Hálószoba 10
Fürdőszoba 10
2 ágyas szoba: 10
Jellemzők: Parkoló, Játszótér, Kerti grillező, Gyógyfürdő
Felszereltség: Műholdas/Kábel TV, Erkély/Terasz, Ágynemű, Törölköző, Konyha-használat

Helység

Kovászna, Kovászna megye, Erdély

Leírás

Colt de Rai

Erdély egyik legkeletibb pontján, Kovászna városában található a Colt de Rai (A mennyország szeglete) nevű panzió. A Colt de Rai 2 épületében összesen 10 kétágyas szobával várják a vendégeket. A két, vendégház jellegű épületből álló szálláshely 2008-2009-ben épült, nagy alapterületű helyiségekkel és napelemekkel működtetett padlófűtéssel rendelkezik.


Szállás-árak:

Duplaágyas szobák: 100 lej / szoba / éj

Kovászna város - Kovászna megye

A Keleti Kárpátok tövében fekvő, kiváló gyógyvizéről híres települést a gyors sodrású Kovászna folyó szeli át.
A részben sík- másrészt lankás, hegyes a Keleti Kárpátok bércei felé emelkedő vidék meghatározza Kovászna mikroklímáját. Kovászna rendkívül gazdag gyógyhatású természeti kincsekben, kiváló ásványvíz-források (Horgász-forrás) és rengeteg mofetta található itt. A 19. század híres magyar geológusa Hankó Vilmos is felhívta a figyelmet az itt található Pokolsár nevű gyógyvízforrásra. A Pokolsár vizét elsőként 1890-ben elemezték, kitűnő alkáli-sós savanyú víznek minősítve azt. A gyógyvíz kiválóan alkalmas szív- és érrendszeri betegségek kezelésére. Ma már kiépített gyógyközpont is működik a településen, amit a Colt de Rai Panzió vendégei is igénybe vehetnek.
Kovászna városa Sepsiszentgyörgytől 35 - Brassótól 60 Kk.-re fekszik, 600 méteres magasságban.

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom