Várdomb Panzió

Csíkszereda, Hargita megye, Erdély
Ár: 130 LEJ
Kapcsolat: 0036-70-2095799

Részletek

Ár: 130 lej / szoba (2 fő részére)
Férőhelyek 22
Hálószoba 10
Fürdőszoba 10
Jellemzők: Parkoló

Helység

Csíkszereda, Hargita megye, Erdély

Leírás

A 3 csillagos Várdomb panzió Csíkszeredában, a városközponttól mintegy 3 km-re, a csíksomlyói kegytemplomtól gyalog 5-6 percnyi távolságra. Ideális szálláshely lehet családosoknak, pihenni, kikapcsolódni vágyóknak, átutazóknak, túrázóknak valamint a téli sportok kedvelőinek egyaránt.
Az épület földszintjén 50 fő befogadására alkalmas elegáns étterem kapott helyet. Csapatépítő tréningek üzleti megbeszélések, baráti összejövetelek, családi ünnepek lebonyolítására egyaránt alkalmas. Az étteremből páratlan kilátás nyílik Kis- és Nagy-Somlyóra, valamint a Hargita vonulatára. Az étterem kínálatában hagyományos ízek, helyi különlegességek is megtalálhatóak.
A Várdomb Panzió a környék egyik legcsendesebb, legszebb szegletében fekszik. A domboldalról elénk tárul az egész Közép- és Felcsík: balról a Kis- és Nagysomlyó védelmez, szemünk előtt a Hargita vonulata magasodik – úgy, hogy a Zsögödi-szorostól az Egyeskőig minden egyes hegycsúcsot számba vehetünk –, hátunk mögött pedig a Csíki-havasok bércei oltalmaznak.

Szállás-árak:

2 ágyas szoba (1 fő részére) - 90 Lej/szoba/éj
2 ágyas szoba (2 fő részére) - 130 lej/szoba/éj

A szállás-árak tartalmazzák a reggeli árát is!

Étkezés-árak:

Félpanzió: 45 lej/fő
Reggeli ára: 15 lej/fő

Kisállat bevihető: Nem
Fizetőeszköz: választható

Erdélyi szállás-kereső

Snowmobile túrák Erdélyben

A felhasználói élmény javítása érdekében a mi weboldalunk is sütiket használ. Oldalunk böngészésével Ön elfogadja a sütik használatát.

Elfogadom